Author Topic: NO DHCP  (Read 657 times)

redwoods

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
NO DHCP
« on: September 29, 2018, 05:20:28 AM »
Plug into switch or into router and it doesnt obtain dhcp. I tried setting dhcp timeout to 60. Any help?

techieg33k

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 80
  • Deja Vu
    • Try New Technology Networx
Re: NO DHCP
« Reply #1 on: September 30, 2018, 05:58:03 AM »
Would the Fix in the v30a (beta) Firmware apply to you?

"DHCP requests didn't work on 10/100 links with some switches, updated request timing to fix it" - https://forum.pockethernet.com/index.php?topic=318.0

JRBlood

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: NO DHCP
« Reply #2 on: October 15, 2018, 11:28:47 PM »
In short, do not check "Outgoing VLAN Tag" when running tests. It should only be used, along with the correct VLAN #, when testing for VLAN connectivity.

wvanweert

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: NO DHCP
« Reply #3 on: December 11, 2018, 04:25:07 PM »
I had the same issue and the same work around. I have Cisco switches.

techieg33k

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 80
  • Deja Vu
    • Try New Technology Networx
Re: NO DHCP
« Reply #4 on: December 14, 2018, 03:52:47 AM »
Thanks for the details!

 

SMF spam blocked by CleanTalk