Pockethernet Forum

Pockethernet Hardware => Issues => Topic started by: redwoods on September 29, 2018, 05:20:28 am

Title: NO DHCP
Post by: redwoods on September 29, 2018, 05:20:28 am
Plug into switch or into router and it doesnt obtain dhcp. I tried setting dhcp timeout to 60. Any help?
Title: Re: NO DHCP
Post by: techieg33k on September 30, 2018, 05:58:03 am
Would the Fix in the v30a (beta) Firmware apply to you?

"DHCP requests didn't work on 10/100 links with some switches, updated request timing to fix it" - https://forum.pockethernet.com/index.php?topic=318.0
Title: Re: NO DHCP
Post by: JRBlood on October 15, 2018, 11:28:47 pm
In short, do not check "Outgoing VLAN Tag" when running tests. It should only be used, along with the correct VLAN #, when testing for VLAN connectivity.
Title: Re: NO DHCP
Post by: wvanweert on December 11, 2018, 04:25:07 pm
I had the same issue and the same work around. I have Cisco switches.
Title: Re: NO DHCP
Post by: techieg33k on December 14, 2018, 03:52:47 am
Thanks for the details!