Author Topic: ios 10.2 pairs...but can't run tests  (Read 564 times)

midd-pocketethernet

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
ios 10.2 pairs...but can't run tests
« on: January 30, 2017, 04:52:08 PM »
I am running ios 10.2 on an iphone6...
I can connect to the PocketEthernet just fine and the app shows "Connected"
but I can't run any tests.
It appears to be communicating to the unit as under Tools Hardware Info I see Hardware Version 5, Firmware Version 22.
Thoughts?

jboxtel

  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 81
Re: ios 10.2 pairs...but can't run tests
« Reply #1 on: January 31, 2017, 03:06:15 PM »
Hi. What happens when you try to run a test? (select a test and then hit the 'measure button)

midd-pocketethernet

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: ios 10.2 pairs...but can't run tests
« Reply #2 on: March 20, 2017, 03:43:24 PM »
After selecting "Test" and then picking a test like "Link" and then picking "MEASURE" it responds with "No Measurement Selected".
I did just upgrade to firmware version 24 to see if it made any difference and it does not.

JeffB

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 52
Re: ios 10.2 pairs...but can't run tests
« Reply #3 on: March 23, 2017, 12:49:12 AM »
You have to select one of the tests by selecting the circular arrows icon to the right of each test or you will get this error message. This will also happen if you have completed the tests and there is a check mark.  To get them to run again you have to tap the check mark to disable the test and then tap it again to enable, then tap measure.

midd-pocketethernet

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: ios 10.2 pairs...but can't run tests
« Reply #4 on: March 24, 2017, 06:42:21 PM »
Thank you! That works!

Mike1233

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
Re: ios 10.2 pairs...but can't run tests
« Reply #5 on: March 24, 2017, 11:59:19 PM »
I don't have my Pockethernet over here but i thought that if you want to run the same test again you also can hold the measure test button for a second or 2.
Sorry, i have Android. Do not know if this works with iOS.
« Last Edit: March 25, 2017, 12:02:06 AM by Mike1233 »

JeffB

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 52
Re: ios 10.2 pairs...but can't run tests
« Reply #6 on: March 27, 2017, 08:43:09 PM »
Yes, Mike good follow-up. And this does work on iOS too.

Mike1233

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
Re: ios 10.2 pairs...but can't run tests
« Reply #7 on: March 29, 2017, 11:45:03 PM »
Yes, Mike good follow-up. And this does work on iOS too.

Your'e welcome.